PITTA MR. FOOD OOSTKAMP

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1697 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pitta Mr. Food Oostkamp. Meer weten? Ontdek meer

29 jan 2023 om 20:52 De pitta, kapsalon en de durum waren lekker. Maar de cheeseburger was een ander verhaal, het broodje was niet zo lekker en ik heb geen kaas op mn cheese burger gehad, ik betaal er meer voor en ik krijg het dan niet. tiramisu was nog bevroren
29 jan 2023 om 9:38 Stipte levering, lekker zoals altijd en zeker voldoende!
28 jan 2023 om 10:00 Te trage levering , 45 min extra moeten wachten op aangegeven levering
27 jan 2023 om 21:31 Snacks waren goed, frieten niet te eten
26 jan 2023 om 23:15 Food tracker gaf initieel 60 min. aan maar uiteindelijk 150 min. moeten wachten. Om 19h00 besteld en pas om 21h30 geleverd! Eten was OK maar ook niet al te warm meer.
26 jan 2023 om 21:53 Heb om 18:30 besteld om dan om 19:45 te laten leveren komen ze maar om 9 uur met ons eten was ook al koud dus smakelijk was het nie is ook al niet de eerste keer we zolang moeten wachten
26 jan 2023 om 21:16 Kip te hard gebakken en veel te droog. Geen kaas op de kapsalon. Meerdere malen al dingen vergeten in de maaltijden.
23 jan 2023 om 1:26 Durum was met brokken kip , durum kebab betaalt maar niet gekregen
22 jan 2023 om 19:39 Zeer lekkere kapsalons! En optijd.
22 jan 2023 om 12:27 Heel tevreden mooi op tijd voldoende eten en zeer lekker. Zeer vriendelijke bezorger.
16 jan 2023 om 12:49 Ik vind deze zaak eigenlijk zeer goed. Het is meestal op tijd en het eten is zeer lekker. Maar! Het kan altijd beter,ik vraag voor extra vlees maar zie het niet, zelfde met de saus als het de zelfde saus is. Anders is het zeer goed. Een aanrader!!